Douche Concurrent Stoomcabine Basic Diamond 1 Persoons 90x90x215cm Mengkraan Regendouche Massagejets LED Verlichting


voor € 1299.00

Fabrikant: Douche Concurrent 
EAN-code: 7081241911792 
Categorie: stoomcabines 

Stoomcabine Basic Steam Diamond heeft een prachtig design en bevat alle elementen om een ware parel in uw badkamer te worden.

Stoomcabine Basic Steam Diamond is vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Zo bestaat de cabine uit veiligheidsglas, douchebakken van glasvezelversterkt acryl en handvaten van hoogwaardig kunststof.

Stoomcabine Basic Steam Diamond bevat functies, die een ultiem rustevende ervaring garanderen. Een aantal van deze functies zijn: de stoomfunctie, de MP3-, CD- en FM-radiofunctie. De stoomfunctie simuleert het gevoel van een Turks stoombad. U kunt bijvoorbeeld een eucalyptusgeur toevoegen aan het stoombad. Voor de MP3- en CD-functie dient er een AUX-kabel te worden aangesloten op de apparaten die de muziek genereren. Deze kabel zit standaard inbegrepen bij deze cabine.

Verder kunt u bij dit product kiezen uit een mengkraan of een thermostaatkraan. Bij de mengkraan dien u het water zelf op een voor u geschikte temperatuur te brengen door middel van een hendel. Bij een thermostaatkraan daarentegen, kiest u een al voorgeprogrammeerde temperatuur.

De stoomcabine bevat ook een zelfrenigende functie en een desinfectiesysteem, die hygiëne in deze cabine vanzelfsprekend maken.

Stoomcabine Basic Steam Diamond genereert een moderne ambiance in elke badkamer.Winkel Prijs   Verzendkosten  
Winkelbeoordeling
Plaats / bekijk beoordeling
€ 1299.00
 
€ 0.00 
  Naar aanbieding »»»
Op voorraad